DE TRADITIONELE BARBIER

 

Generaties lang waren de traditionele Barbiers (Herenkapper) en de Herenkapperzaken de standaardtempels van de mannelijke schoonheid, waar mannen heen gingen om hun haren te laten knippen en zich te laten scheren. Alles in de herenzaak was mannelijk: het decor, de geur de verzorgings rituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen producten: lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes. Maar dingen veranderden en de lang haar generatie vereiste haar eigen technieken.

Zoals föhnen kleuren ed, hoewel deze service alleen werd aangeboden in dames salons. Daarom verschenen er uniseks salons ten tonele en veel traditionele herenkapperszaken verdwenen omdat ze niet in staat waren om zich aan de veranderingen aan te passen.

Een compleet nieuwe opzet van de nieuwe generatie Herenkappers die zijn getraind om traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven. Dankzij onze aparte aanpak zijn wij in staat om de traditie te evenaren. En de kwaliteit die wij ons tot doel gesteld hebben uit te dragen.Geheel op eigen kracht hebben wij een positieve bijdrage mogen leveren aan de hype die er nu gaande is door heel Nederland! Mannen bedankt voor jullie vertrouwen in de Herenkapper en welkom terug in onze Shop!