Academy

Ronald de Bont heeft door de loop van de jaren vele vakmensen opgeleid en getraind.

De methode die Ronald hanteert is uniek en heeft zichzelf bewezen. Een groot aantal van z’n pupillen werkt nu op hoog niveau binnen één van de Zwarteraaf shops en anderen hebben zichzelf als zelfstandig ondernemer door ontwikkeld.

Door de methode lukt het Ronald om mensen met enige aanleg snel op een niveau te brengen waarna zij in staat zijn geheel zelfstandig te kunnen knippen en scheren.

 

 

-In september starten we met nieuwe groep Wannabee barbers

Bestaande uit 6 high potentials

Op 24 juni wordt er een presentatie gegeven over de inhoud van de opleiding en mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden?

Tom Chapman

Ronald has a wealth of knowledge when it comes to barbering. He has experience with the top brands, owning and running multiple shops and keeping in touch with trends. He is great with people and has a fantastical of passing on knowledge. If you spend any time with Ronald you will most definitely learn something.

Melvin Messak

Zo’n 6 jaar geleden ben ik per toeval in aanraking gekomen met De Barbershop in Groningen en daarmee ook met Ronald de Bont. Ik heb van Ronald een opleiding gehad die mij alle tools heeft gegeven om een vakkundige barbier te zijn. De methodiek die Ronald gebruikt is heel overzichtelijk en van hoog niveau. Iedereen die het vak meester wil worden is aan het goede adres bij Ronald de Bont.

Marciano Soerjaman

“In 2013 ben ik terecht gekomen bij Ronald de Bont die mij alle kneepjes van het vak heeft aangeleerd met de opleiding en mij heeft laten groeien tot een vakkundig barbier. Zijn methode om op te leiden is duidelijk, overzichtelijk en heeft voornamelijk een hoog niveau, daarom zit je bij Ronald goed.”

Jamey Martowirono

 

Mijn barbiersavontuur  is zes jaar geleden begonnen onder de vleugels van Ronald De Bont. Als klant had ik al veel bewondering voor het mooie vak en toen mij de kans werd aangeboden, nam ik een sprong in het diepe. Ik had het genoegen om mee te kijken over de schouders van de mannen die destijds de Barbershop in Groningen runde.

In rap tempo leerde ik van Ronald de basistechnieken voor een solide herencoupe. Via het project So you are a barber, bood hij mij de kans om op diverse locaties mijn nieuwe skills te kunnen beoefenen.

Inmiddels duizenden kapsels verder, maakt deze fundering nog dagelijks deel uit van de manier waarop ik werk en ben ik trots op mijn tijd als barber binnen de Barbershop.

Contactformulier

Heb je interesse voor de opleiding? 
Vul dan hieronder je gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy

2 + 10 =