Geschiedenis

Generaties lang waren de traditionele barbiers en de herenkapperzaken de standaardtempels van de mannelijke schoonheid. Mannen gingen er naar toe om hun haren te laten knippen en zich te laten scheren. Alles in de herenzaak was mannelijk: het decor, de geur de verzorgingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen producten: lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes.

Maar dingen veranderen en de ‘lang haar generatie’ vereiste haar eigen technieken zoals föhnen en kleuren. Deze behandelingen werden aangeboden in damessalons. En zo kwamen er uniseks salons en veel traditionele herenkapperszaken verdwenen.

 

De Zwarte Raaf is een compleet nieuwe opzet van de nieuwe generatie Herenkappers. Een Zwarte Raaf kapper is getraind om traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven. Meesterbarbier Ronald de Bont van De Zwarte Raaf: “Dankzij onze aparte aanpak zijn wij in staat om de traditie te evenaren en de kwaliteit die wij ons tot doel gesteld hebben uit te dragen. De Zwarte Raaf is een echte mannen-beleving. Wij zijn een men-only barbershop. 
Met veel plezier knippen, trimmen en snijden we jouw haar. Baarden bijwerken doen we ook, met schaar en tondeuse.”