MEN-ONLY BARBERSHOP

DE ZWARTE RAAF

De Zwarte Raaf wordt bemand door zeven bevlogen barbiers die jou een beleving van ambacht en authentieke behandelingen zullen laten ervaren. We heten je graag welkom in onze Barbershop!

OVER DE ZWARTE RAAF

Generaties lang waren de traditionele Barbiers (Herenkapper) en de Herenkapperzaken de standaardtempels van de mannelijke schoonheid, waar mannen heen gingen om hun haren te laten knippen en zich te laten scheren. Alles in de herenzaak was mannelijk: het decor, de geur de verzorgings rituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen producten: lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes. Maar dingen veranderden en de lang haar generatie vereiste haar eigen technieken. Zoals föhnen kleuren ed, hoewel deze service alleen werd aangeboden in dames salons. Daarom verschenen er uniseks salons ten tonele en veel traditionele herenkapperszaken verdwenen omdat ze niet in staat waren om zich aan de veranderingen aan te passen.
Het concept van De Zwarte Raaf: een compleet nieuwe opzet van de nieuwe generatie Herenkappers die zijn getraind om traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven. Dankzij onze aparte aanpak zijn wij in staat om de traditie te evenaren. En de kwaliteit die wij ons tot doel gesteld hebben uit te dragen.

Geheel op eigen kracht hebben wij een positieve bijdrage mogen leveren aan de hype die er nu gaande is door heel Nederland!

Mannen bedankt voor jullie vertrouwen in de Herenkapper en welkom terug in barbershop De Zwarte Raaf!

INTERIEUR

Winkel – Barberzone – Wachtruimte

De Zwarte Raaf bestaat uit drie gedeelten. Bij binnenkomst is er een winkel met producten en artikelen voor mannen. Denk hierbij aan haarproducten zoals pommades, gels, shampoo en andere stylingproducten. Verder verkopen we parfums en gadgets, allemaal afgestemd op mannen. Na de winkel kom je in de barberzone waar je je kunt laten knippen. Dit is helemaal ingericht in de vintage stijl uit de jaren dertig, compleet met oude kappersstoelen en een prachtige tegelvloer. Achterin bevind zich de wachtruimte. Deze ruimte heeft een cross-over tussen vintage en een moderne look. Zowel de barberzone als de wachtruimte zijn alleen toegankelijk voor klanten. Men only dus!

Walk-in

Knippen zonder afspraak op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur

Barbers

Lorenzo

Lorenzo

Pim

Pim

Rico

Rico

Sjors

Sjors

Joe

Joe

Junior

Junior

BEZOEK ONZE SHOP

De Zwarteraaf
Folkingestraat 25
9711 JT  Groningen

050 785 15 01

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK